Kosmetickým poradcem u Oriflame

09.11.2012 17:19

Každý z nás jednou narazil na kosmetiku od společnosti Oriflame, řada z nás určitě neodolala a nějaký kousek si objednala. Jistě si říkáte, že by nebylo od věci, stát se dokonce kosmetickou poradkyní, ale váháte, protože neznáte pravidla, pokračujte ve čtení a zjistíte všechno důležité.

Jméno Oriflame podniká v ČR řadu let, a ustavičně si nachází další a další klienty. Politika společnosti je hodně moderní, neboť dává vydělat peníze i konečným prodejcům. V praxi to probíhá tak, že se jednoduše registrujete přes internet a od tohoto okamžiku, jste hned pány své pracovní doby. Oriflame neklade meze ničemu, máte možnost mít zisky v řádech tisíců eventuálně jen v deseti korunách, pokud ale nic neprodáte, nic se neděje, firma vás do ničeho tlačit nebude.

Mimo toho, že můžete získat přístup k úplným novinkám, na vás čeká navíc celá řada bonusů. Velkou předností může být asi fakt, že získáte slevu 30% na veškeré produkty. Tato sleva je vaším ziskem při prodeji, která jiná firma vám nabídne tak vysoké provize? Zřejmě byste hledali zbytečně, důvodem je i to, že obchod si řídíte sami. Nemusíte se avšak ničeho obávat, je vlastně na vás jak mnoho toho prodáte, pokud nic tak se nic neděje, jen nic nevyděláte. Oriflame kosmetiku můžete nabízet všude, ať už jde o vaše kamarády, rodinu, čtenářky kroužek eventuálně i ordinaci vašeho lékaře, všechno organizujete vy.

Ať už jste zaměstnaní na plný či částečný úvazek či pracujete na volné noze, z domova, či stále studujete, ať jste v důchodu či v domácnosti s dětmi, můžete si stanovit čas, který vám vyhovuje, a být svým vlastním šéfem! Vy jste ten, kdo určuje, kolik vám každý měsíc přibude do peněženky - je jen na vás, kolik si vyděláte. Vše to závisí na množství úsilí, které tomu věnujete. Více si přečtěte našem webu